Tietoyhteiskunnan seuraavien 40 vuoden suuntamerkit rakennetaan yhdessä

Maaliskuun 17. päivänä päättäjävalmennuksemme Tietoyhteiskunta-akatemia kokoontuu viidettä kertaa. Pandemiatilanteen myötä kutsuvierastilaisuutemme toteutus on täysin etänä. Sen minkä kasvokkain näkemisen puuttuessa menetämme, pyrimme korvaamaan sillä, että saamme koolle mahdollistamaan kattavan osallistujakunnan ympäri Suomea. Hyödynnämme tapahtumassa digitaalisia työkaluja, jotta saamme tuotua kutsuvieraidemme näkemykset mahdollisimman hyvin esiin ja kartoitamme päättäjien näkemyksiä teemoihin myös ennakkokyselyn avulla.

Luvassa on siis vuorovaikutteinen ja ajatuksia herättävä päivä, jolla avaamme 40-vuotisjuhlavuotemme tapahtumatarjonnan. Tulemme ammentamaan puhujien ja kutsuvieraiden näkemyksiä tietoyhteiskuntakehityksen tulevan neljänkymmenen vuoden askelmerkkien määrittelyssä, joten päättäjänä sinun kannattaa olla paikalla tekemässä tulevaisuutta yhdessä.

Päivän aikana tartumme muun muassa seuraaviin ajankohtaisiin ja tulevaisuuteemme merkittävästi vaikuttaviin teemoihin:

  • Eurooppana yhdessä eteenpäin: miten hyödynnämme säätelyä samalla kun säilytämme ketteryyden?
  • Miten yhteinen eurooppalainen tai suomalainen arvopohja esiin tietoyhteiskuntakehityksessä?
  • Digitalisaation kestävyyskysymys: miten minimoimme hiilijalanjäljen ja maksimoimme kädenjäljen päästövähennyksissä?

Tapahtumassa julkistetaan myös TIEKEn 40-vuotisjuhlajulkaisu, jossa tuodaan esiin toimintaamme ja suunnataan katse vahvasti tulevaan neljäänkymmeneen vuoteen. Osallistujille julkaisu toimitetaan suoraan postilaatikkoon osana osallistujapakettia.

Jo viidettä kertaa kutsumme päättäjiä laajassa rintamassa mukaan rakentamaan yhteistä suuntaa ja viemään sitä laajassa rintamassa käytäntöön.

Nähdään Tietoyhteiskunta-akatemiassa!