Tietoyhteiskunta-akatemia erinomainen paikka verkostoitua

Vuoden 2016 Tietoyhteiskunta-akatemian osallistujilta kerättiin palautetta akatemiaan liittyen. Palaute oli erittäin positiviista, ja erityisesti mukana olleet kehuivat tilaisuuden verkostoitumismahdollisuuksia ja alustuksia.

Mm. näin osallistujat kommentoivat:

 • “Akatemia on hyvä keskustelufoorumi ja erinomainen verkostoitumisen paikka. Ajankohtaisilla tiedoilla ja uusilla ajatuksilla on aina käyttöä.”
  Antti Kaikkonen, kansanedustaja, Suomen Keskusta
 • ”Tietoyhteiskunta-akatemia on kunnianhimoinen pelinavaus yhteiskunnallisten vaikuttajien osaamisen kehittämiseen. Ihmetyttää, miksei vastaavaa ole järjestetty aiemmin. Maail­manluokan esiintyjien lisäksi Akatemia antaa osallistujilleen mahdollisuuden tavata päättäjiä ja vaikuttajia yhteiskunnan eri alueilta. Suosittelen!”
  Kimmo Collander, ohjelmajohtaja, AmCham
 • ”Olin mukana Vanajanlinnan tapahtumassa. Alustukset olivat erinomaisia, ja koin saavani niistä paljon irti. Tapahtuma oli erittäin mielenkiintoinen verkostoitumismielessä.”
  Antti Aarnio, tutkija, Kalevi Sorsa -säätiö
 • ”Kolmantena lähipäivänä käyty keskustelu oli hyvää ja hedelmällistä. Tietoyhteiskunta-akatemialla on hurjasti potentiaalia kasvaa ja kehittyä tapahtumana.”
  Olli-Pekka Rissanen, erityisasiantuntija, VM
 • ”Vanajanlinnassa oli joitakin hyviä esityksiä, joita pidin mie­lenkiintoisina. Paikalla oli mielenkiintoisia tekijöitä ja verkos­toitumismahdollisuudet olivat oivalliset.”
  Heikki Pursiainen, toiminnanjohtaja, Libera
 • ”Paikalla oli erittäin paljon mielenkiintoisia poliittisia vaikutta­jia. Tapahtuma oli kaiken kaikkiaan erittäin mielenkiintoinen verkostoitumismielessä. Politiikan miehenä nautin erityisesti poliittisaiheisista esityksistä.”
  Alberto Claramunt, päätoimittaja, Verkkouutiset
 • ”Päätöspäivänä paikalla oli paljon hyviä puhujia.”
  Leena Romppainen, varapuheenjohtaja, Electronic Frontier Finland

Kouluarvosanalla (4 – 10) arvioituna vuoden 2016 Tietoyhteiskunta-akatemia sai kokonaisarvosanaksi 8,2. Akatemialle toivottiin jatkoa, ja vuoden 2017 Tietoyhteiskunta-akatemian suunnittelu onkin jo käynnissä.