Tietoyhteiskunta-akatemian kumppanina vaikutat ja verkostoidut

Tietoyhteiskunta-akatemia kokoaa yhteen päättäjät ja alan johtavat toimijat

Tietoyhteiskunta-akatemia on alansa johtavien asiantuntijaorganisaatioiden tarjoama valmennus, joka kasvattaa yhteiskunnallisten päättäjien ymmärrystä tietoyhteiskunnan nykytilasta ja tulevaisuuden näkymistä. Tavoitteena ja tahtona on tehdä Suomesta kilpailukykyinen, uudistuva ja ihmisläheinen yhteiskunta.

Vuoden 2018 akatemian kattoteemana on Tekoälyn vaikutus yhteiskuntaan. Sen alateemoja voivat olla esimerkiksi tekoälyn vaikutukset työhön ja osaamiseen, energiasektorille, sosiaali- ja terveysalalle, kyberturvallisuuteen, propagandaan jne.

Kumppanina vaikutat ja verkostoidut

Tietoyhteiskunta-akatemia kokoaa yhteen päättäjät ja alan johtavat toimijat. Verkostoituminen mahdollistaa ideoiden kierron sekä luo kehitystä ja kasvua.

Akatemiassa vaikuttajat ovat paikalla. Päätöksentekoon vaikutetaan henkilökohtaisilla suhteilla. Akatemia avaa mahdollisuuksia: yhteistyö eri toimijoiden kesken vie koko alaa eteenpäin.

Aikaisempien vuosien kumppaneita ovat olleet Caruna, Cinia Group, DataCenter, Kopiosto, Microsoft, Nokia, Sofigate, Teknologiateollisuus, Tieto, Tivia, VTT ja Yle.

Tutustu akatemiaan ja ota yhteyttä!

Tietoyhteiskunta-akatemian järjestää TIEKE yhteistyössä asiantuntijaorganisaatioiden kanssa.

Akatemiaan liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä Merja Sjöblomiin, 050 567 6893, merja.sjoblom[at]tieke.fi

Lisäksi:
• Verkkosivut: www.tietoyhteiskunta-akatemia.fi
• Twitter #uusitietoyhteiskunta
• Tietoyhteiskunta-akatemian LinkedIn-ryhmä